top of page
IMG_20201202_152959.jpg

Taller d'hivern  2021

Dades grals
IMG_20201213_083323.jpg

Objectiu

Contingut

El taller d'hivern és una activitat pensada per l’època Nadalenca, on es combina la diversió i l’aprenentatge amb el temps de lleure.

Dins d’aquest Taller els conceptes es distribueixen en blocs temàtics: personatges, animals, objectes i ambients.

Dades generals

El disseny de Personatges, les seves mascotes, els vehicles i els ambients, resulten un argument ideal per estimular la imaginació i desenvolupar la creativitat a través  del dibuix i les manualitats.

Materials i tecnologies:

El contingut del taller conjuga, tant les tècniques grafico-plàstiques: l’esbós a llapis, els acabats amb aquarel·la, colors, tinta xinesa, acrílic, el modelatge amb pasta de figures, la construcció de maquetes amb cartró i pòrex.., com també una iniciació bàsica al disseny digital: tauletes gràfiques+PC’s+Software. 

Nivells/cursos:

Iniciació 

Alumnes:

Infantil (6-8)+Nens (8-12) anys

Calendari:

Del 27 al  31 Desembre 2021 

Durada:

1 setmana - 3h/dia  

Places/aula:

8 alumnes/ classe

Horari

Dilluns a Divendres de 10:00 a 13:00h

IMG_20201213_083323.jpg

Programa del Taller

Personatges.

Iniciació a la creació de personatges. Introducció als esquemes corporals bàsics. Disseny, Modelatge i acabat del personatge. Iniciació al disseny digital. Pràctiques de color

Animals. Mascotes. 

Dibuix d'animals. Introducció als esquemes corporals bàsics. Aplicació de color i acabats de figures.

Vehicles. 

Iniciació al dibuix i la forma d'objectes 3D. Creació i disseny de vehicles. Construcció de models i utilització de diferents materials. Aplicació de color i acabats de figures. 

Cases. Ambients i Mobiliari

Iniciació al dibuix d'objectes i espais 3D. Creació i disseny d'espais i mobiliari. Espais interiors i exteriors. Construcció de models i utilització de diferents materials. Aplicació de color i acabats de maquetes.