Jo dibuixo des de casa ...

A qui va dirigit:
 
Aquesta activitat es oberta i gratuïta, dirigida a tots els alumnes del CB però també als seus familiars i amics, i en general a tots aquells nens als qui els agradi divertir-se amb un foli en blanc, un llàpis i la seva creativitat.  
 
Què heu de fer:
 La idea és molt facil i us la expliquem en 3 pasos molt simples:

 

Pas 1: descarregar els exercicis
A Principi de cada setmana penjarem fitxers PDF amb exercicis per descarregar directament fent click a sobre de la seva icona corresponent. Podeu imprimir-los , o si desitjeu treballar-los sobre una fulla de papel en blanc. Aquest fitxers són individuals, per tant tots són diferents i es poden treballar per separat. Els exercicis són de temàtiques diverses i es poden realitzar amb materials molt bàsics que tothom té a casa: llàpis, colors, retoladors... , cola, tisores,…
 
Els exercicis també es poden treballar en grup: amb els germans, reenviar-los al cosins, amics,…i es poden retallar, modificar, enganxar,…. No hi han normes, tot és vàlid si amb això aconseguim passar una bona estona, només cal ser tant creatius com es pugui…¡¡¡

 

Pas 2: per corretgir-los, envieu-nos els dibuixos

Quan els tingueu acabats, si voleu que des del CB els fem una ullada per comentar-los i donar-vos algunes sugerències només caldrà que els hi feu una foto. Després, des del mateix mòbil entreu a la nostra web a l’apartat CB online. Aneu a l’apartat "Enviar al CB" i feu click al botó “Enviar imatge al CB”. Carregueu la foto des del vostre mòbil i envieu-la.  

Nota: Recordeu posar el vostre nom al dibuix. ¡¡¡

 

 Pas 3: Un cop revisats us els retornem

Un cop nosaltres rebem la vostra foto, la revisarem i us posarem alguns comentaris i consells que us ajudaran a millorar en els vostres propers dibuixos. Un cop revisada, us reenviarem per mail personalment a cadascun de vosaltres la foto amb els nostres comentaris.
 
I això és tot, desitjem que ho passeu bé i sigueu creatius ¡¡¡
 
L’equip CB. 

© 2020 Centre Berenguer.  Tots els drets reservats.