Jo dibuixo des de casa . . .

En aquests moments en que cal quedar-se a casa durant alguns dies, es fa necessari que la nostra imaginació es posi a treballar en allò que més ens agrada. Activitats com dibuixar, colorejar…o simplement imaginar a sobre d’un paper, resulten sempre una bona manera d’aprofitar el temps d’una forma positiva i lúdica que sovint ens ajuda a conviure amb moments d’angoixa. En el cas dels nostres fills, ara més que mai resulta necessari dona’ls-hi el nostre suport per aconseguir aquest objectiu, a la vegada que contribuim al seu desenvolupament i la seva educació. 

Amb aquest desig, us oferim la nostra petita aportació en allò que millor sabem fer: motivar als nostres alumnes a imaginar i dibuixar, dit d’una altra manera, a trobar una via per deixar  fluir la seva imaginació.  Aquesta es la proposta, i durant els dies que encara tenim per endavant ens agradaria poder compartir-la amb vosaltres tan bé com ens sigui possible. 

Nosaltres ja hi estem posats, només esperem que en gaudiu d’ella tant com nosaltres ho fem sempre dels vostres comentaris i suggeriments .  
 
L’equip CB

A qui va dirigit ?

Aquesta activitat es oberta i gratuïta, dirigida a tots els alumnes del CB però també als seus familiars i amics, i en general a tots aquells nens als qui els agradi divertir-se amb un paper, un llàpis i la seva creativitat. 

Com ho fem ?

La idea és molt facil, només cal seguir 3 pasos:

Descarregar arxius

Programa Children

Descarrega l'exercici fent click a sobre de la icona

Programa Kids

Descarrega l'exercici fent click a sobre de la icona

Enviar al CB

Fes click per enviar les imatges

© 2020 Centre Berenguer.  Tots els drets reservats.