top of page
IMG_20190205_084423.jpg

Programa Kids (K)

"Informació Reobertura. Novetats temporada 2020-2021"

Benvolguts alumnes, com ja us vàrem informar fa uns dies, des del CB ens estem preparant per tornar a reprende novament la nostra activitat. És per això que us adrecem aquest comunicat on volem posar-vos al dia d'aquelles mesures i novetats que estem posant en marxa amb vistes a la reobertura del nostre centre aquest setembre 2020.

Antecedents

Des del passat 11 de març, data en la qual vam decidir tancar el nostre centre davant el caire preocupant que agafaven les notícies, hem seguit de prop els esdeveniments pel que fa al processos de desconfinament i la resta de notícies en l'entorn de les mesures d'obertura i prevenció que progressivament s'han anat establint. Hem volgut restar a l'espera dels esdeveniments fins al punt de percebre que l'evolució i control de la pandèmia ha assolit un nivell suficient per a plantejar novament la reobertura del nostre espai. Tot i pensar que no es podrà baixar la guàrdia en els pròxims mesos, i sempre sota l'aplicació de les mesures higièniques i preventives necessàries, creiem que un cop passada la pitjor fase de la pandèmia és el moment de tornar a reorganitzar-nos per continuar amb la nostra quotidianitat de la millor manera possible

Objectius per la temporada vinent

Un nou "reinici" demana nous objectius, i la seguretat dels nostres alumnes i el nostre equip docent seran una prioritat encara més marcada en el nostre futur. És el moment de la prudència davant els canvis que estem patint, però a la vegada també de consolidar amb il·lusions reforçades el nostre projecte i millorant el suport als nostres alumnes en el seu desenvolupament creatiu i artístic. De forma resumida us avancem la informació relativa a algunes novetats del CB per la temporada vinent :

Un nou emplaçament del CB

La nova temporada 2020-2021 el CB canvia la seva ubicació. Actualment ens trobem recondicionant un nou estudi situat al centre de la nostra ciutat. Aquest nou espai ens permetrà una millor aplicació de les mesures d'higiene (manteniment de les distàncies mínimes, etc..) així com una millor connexió amb d'altres els serveis de la nostra ciutat.

Dates d’inici d’activitats

La nostra previsió es d'un inici de curs a mitjans del mes de setembre del 2020. Tot i això, la definició d'una data concreta pot estar sotmesa a canvis en funció de l'evolució social del desconfinament, i de possibles mesures adoptades per l'administració. Al llarg dels mesos vinents, us anirem posant al dia amb més precisió de les novetats que es vagin succeint.

Horaris

Es mantindran els horaris habituals dels grups ja creats i és previst la creació de nous grups amb nous horaris.

Nous preus

L'aparició inesperada d'aquesta pandèmia ha estat seguida d'un trasbals econòmic que ha afectat una part important de la nostra societat. Això ha comportat que algunes famílies i alumnes hagin de replantejar la seva economia per poder fer front a un període de recuperació. Des del CB som conscients d'aquest fet, i de l'esforç que tots plegats haurem de fer per continuar endavant amb activitats educatives i de lleure tant en l'àmbit personal com dels nostres fills. Per aquesta raó, i amb l'esperit de què els nostres alumnes no vegin alterada la seva trajectòria educativa, hem abaixat el preu de totes les nostres activitats de forma general.

 

Per aquells alumnes que ja han format part del CB durant el curs 2019-2020, els preus per la propera temporada seran els següents:

 

Programa Kids(K ) 2020-2021 Matrícula anual* : 40,00 €

Mensualitat ( 1h/setmana): 48,00 €

*inclou per cada alumne: el Dossier Educatiu, materials, estris i Bates de protecció.

Inscripcions pel curs vinent

Tal com hem fet aquests últims anys, es important que els alumnes del present curs interessats en continuar la seva formació al CB ens comuniquin la seva continuïtat lo abans possible. Això ens permet confirmar els grups ja establerts i preveure possibles canvis i incorporacions.

La data màxima per confirmar la seva plaça per la temporada 2020-2021, serà fins al Divendres 10 juliol de 2020. Fora d'aquest termini no us podrem assegurar la reserva de plaça dins les vostres preferències.

 

Podeu fer-nos arribar la vostra confirmació a través del nostre Formulari de confirmació.

Mesures aplicades contra el Covid-19

Us convidem a que conegueu la informació relativa a les mesures higièniques i de prevenció contra la covid-19 que ja estem implementant al nostre centre. Us adjuntem el següents links on trobareu el detall de les mateixes:

Recollida de materials i treballs d'alumnes 2019-2020

Aquells alumnes del present curs que desitgin recollir els Dossiers, materials, etc.. o qualsevol altre element que tinguin dipositat a les nostres instal·lacions, els preguem que es posin en contacte amb nosaltres per acordar una data/horari de recollida de forma individual.

Comunicació amb el CB

Abans de la pròxima data d'obertura prevista, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre les novetats que puguem tenir respecte a qualsevol d'aquests punts. Agraint-vos la confiança que continueu mantenint en el nostre centre, rebeu una molt cordial salutació.

 

Atentament,

 

Centre Berenguer

Ancla 1
bottom of page